TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
KOSGEB ve İŞKUR yöneticileri, Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği'ne (BİŞDER) üye genç girişimcileri bilgilendirdi. Derneğin iş dünyasına yönelik faaliyetlerini devam ediyor. Bu kapsamda Genç Girişimciler Komitesi’nin organize ettiği bilgilendirme seminerine KOSGEB ve İŞKUR yöneticileri katıldı.

        BİŞDER merkezde gerçekleşen toplantıya genç girişimciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerin açılışında genç girişimciler adına bir konuşma yapan Bener Şen, komite olarak dernek faaliyetlerine katkıda bulunmak istediklerini belirterek, "Hiçbir kazanç BİŞDER'in bize güveninden daha önemli değildir.” dedi.

        İŞKUR İl Müdürü Şengül Çildam, kurumun kuruluş felsefesinden söz ederek ülke ekonomisine ne gibi destekleri olduğunu anlattı.

        Çildam, “Kurumumuzun imkânlarını Edirne için seferber edilmesi adına elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Özellikle girişimcilik kursları ve stajyer çalıştırma ile ilgili çok önemli mesafeler alındı. Bu çalışmalar Edirne’mizin ekonomisine ve işsizliğine de çare olacaktır.” diye konuştu.

        KOSGEB İl Müdürü Selim Serkan Ercan da Türkiye’deki firmaların yüzde 97'si KOBİ statüsünde olduğunu belirtti.
Ercan, “Bu da bizim ne kadar hayati bir kurum olduğumuzun göstergesidir. Bize kurumumuzu ve devlet desteklerini anlatma fırsatı veren BİŞDER'e teşekkür ederim.” açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilisim