Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Adana Kozan Belediyesi, yoğun yağışlı havalardan sonra mahalle, cadde ve sokaklarda bozulan yollarda yama çalışmalarına devam ediyor.

Kış koşulları sebebiyle bozulan yollarda düzenleme çalışmalarına devam eden Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliği asfalt ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında asfalt yama çalışmalarını tamamlarken, Çanaklı Mahallesi Güneri Caddesi ve Bağlar Mahallesi Palmiye Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Yolların daha kaliteli ve kış koşullarına uygun olması için yapılan çalışmalarda ekipler yoğun bir şekilde çalışıyor.

Halka hizmetin en iyisini vermek için çalışmaların yapıldığını belirten Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, “Asfalt ekiplerimiz şehrin muhtelif noktalarında yama çalışmaları yapmakta. Bozulan yolları iyileştirmek ve bakım çalışmalarını yapmak için yama çalışmalarına devam ediyoruz. Çalışmaların neticelendiğinde daha iyi yollara sahip olacağız. Bu çalışmalara ihtiyacı olan diğer mahallelerde de çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Editör: TE Bilisim