MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Müftülüğü ile Kızılay, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli İlçe Müftülüğü ile Kızılay ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Ali Molla Camii önünde gerçekleşen kampanyada vatandaşlar kan bağışında bulunabilmek için Kızılay’ın otobüsüne akın etti. Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ilgiden memnun olduklarını söylerken, destek veren herkese teşekkür etti.

Yusf Oktay, kan bağışının önemine dikkat çekerek, kanı sadece insan vücudunun üretebildiğini vurguladı. Oktay, “14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli İlçe Müftülüğü ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledik. İlgiden oldukça memnunuz. Bilindiği gibi kan insan vüdunda üretebiliyor ve kime ne zaman lazım olacağı bilinmiyor. Bu nedenle kan bağışının önemi büyük. Duyarlı vatandaşlarımız bu tür kampanyalarda bizlere destek veriyor. Kendilerine destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim