LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu, "Anayasa'nın verdiği görev ve sorumlulukları aşarak, milletten toplanan vergilerden oluşan bütçesini seçim zamanında miting meydanlarında harcayan başka bir cumhurbaşkanı yoktur. Başkanlık sistemi adına başlatılan çalışmalar demokrasimiz adına bizleri endişelendirmektedir." dedi.

Seçmen koordinasyon merkezinde milletvekili adayları ile birlikte basınla kahvaltı yapan ve AK Parti iktidarının, bağımsızlığın sembolü olan al bayrak için yazılan şiire tahammül edemeyerek ders kitaplarından çıkarttıklarını ifade eden Kuyulu, "Türklükle ilgili değerlerimize karşı adeta savaş halindeler. Kutsal kitabımızdaki ayetlerle alay ettiler. Yalakalık yapmak adına fani bir insana Allah’ın sıfatlarını yükleyerek şirk ehli oldular. Yolsuzluk diye tanımlanan hırsızlıkların kul hakkı olmadığını dolayısıyla haram olmayacağını fetvalaştırdılar. Onlar yürütmekle meşgulken çiftçimiz tarlasını ekemez, hayvanını besleyemez durumdadır. Üreten insanımız taşeranların elinde asgari ücretli köleler olarak çalışmaktadır. Kamu çalışanları AKP'nin siyasi baskılarının altında ezilmektedir." diye konuştu.

Cumhuriyet döneminin iç ve dış borçlanmasının ikiye katlandığına dikkat çeken Kuyulu, "Kullanılan borçlar insanlarımızın zenginleşmesi ve refahı yerine yeni zenginler türetmek için kullanılmıştır. Aş ve iş imkanları sağlanmamış, kendi bakanlarının itiraf ettiği gibi milletin parası israf edilmiştir. AKP'nin ceberrut ve baskıcı yönetimini en yakından yaşayanlar sizlersiniz. Hukuk garabeti usul ve uygulamalar sebebiyle düşünce özgürlüğünüzün sınırları daraltılmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi bütün olup bitenleri bir kenara not etmiştir." diyerek yaşanan hukuksuzluklar için günü geldiğinde hukuk önünde hesap sorulacağını hatırlattı.

Kuyulu, seçim çalışmaları kapsamında 4 Haziran Perşembe günü saat 13.00'de Devlet Bahçeli Bulvarı 2. Etap'ta miting yapılacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim