TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Nevşehir Özel Lara Koleji öğrencileri, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen güreş müsabakalarında 5 madalya alarak büyük başarı elde etti. Şampiyonada 66 kiloda Berat Görgün ve 59 kiloda Ahmet Taha Çiğdem altın madalya alırken, 42 kiloda Mesut İnce ve 66 kiloda Hasan Kaleli gümüş 47 kiloda Ertuğrul Aktaş da bronz madalya kazandı.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen 2012 - 2013 öğretim yılı okul sporları müsabakaları kapsamında düzenlenen şampiyonaya ilgi oldukça fazlaydı. Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda yapılan güreş müsabakalarında öğrencilerin kıyasıya mücadeleleri nefes kesti. Yarışmada 5 madalya kazanan Lara Koleji güreş takımı öğrencileri okulun ve arkadaşlarının gururu oldu.
Özel Lara Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Şahin güreş müsabakalarında madalya alan öğrencilerin kendilerine gurur yaşattığını söyledi. Sporcularını kutlayan Şahin , “Onların ulusal müsabakalarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği veren okul yönetimi, öğretmenlerimize ve öğrencilerin ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi. Okul müdürü Ulaş İnönü ise üst üste alınan başarılı sonuçlardan duyduğu mutluluğu dile getirerek "Lara Koleji olarak sportif faaliyetlerde yer almaya çalışıyor ve bunların meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda okulumuzu daha da profesyonel bir yapıya kavuşturmak için gayret ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim