Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 14-24 yaş arasındaki gençlerin, tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel etkileşimde bulunmaları amacıyla başlatılan ‘Seyyah-Bizim iller’ projesini de gençler çok sevdi.


Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 26 Mayıs 2013’e kadar devam edecek olan ‘Seyyah-Bizim iller’ projesine katılan Osman Ulubaş Anadolu Lisesi’nden toplam 180 öğrenci, Okul Müdürü Abdullah Danacı başkanlığında gençlik merkezi görevlileri tarafından alındı. Öğrencilere sabah kahvaltısı otobüslerde sandviç-meyve suyu şeklinde verildi. Hacılar Serçel Yaylasında şiddetli rüzgar nedeniyle çalıştırılamayan gondol tesisler bölgesi gezdirildi. Buradan Erciyes’e hareket edildi. İsteyen gençlere kayak, kızak, snowbard temin edildi. Bilmeyenlere görevliler yardımcı oldu, teknik uygulamalı bilgiler verildi. Öğle yemeği mangalda ekmek arası sucuk, içecek ikramı gerçekleştirildi.

Bu sırada öğrenciler, arkadaşları Mert Can Güleç’in doğum gününde sürpriz yaptı. Okul Müdürü Abdullah Danacı Mert Can’ı bir bahane ile fırçaladı. Bunun şaşkınlığını yaşayan Mert Can, ikinci şaşkınlığı tüm öğrencilerin ‘İyi ki doğdun Mert Can ‘temposu ve masaya hazırlanan doğum günü pastası ile yaşadı. Mert Can Güleç, bu sürprizi hazırlayanlara teşekkür etti. Öğrencilerin günü Elmacıoğlu İskender’de verilen akşam yemeği ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim