ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
 Antalya- Mersin D-400 Karayolu'ndaki kaza, saat 06.00 sıralarında meydana geldi.
Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde plastik sera malzemesi yüklü TIR'ın park halindeki trafik otosuna çarpması nedeniyle 1 polis şehit oldu, 1 polis memuru ağır yaralandı.  

Mersin'den Antalya istikametine seyreden 45 yaşındaki Hasan Yurttaş yönetimindeki 33 ABU 18 plakalı TIR, iddiaya göre sürücüsünün uyuması nedeniyle kontrolden çıktı. 

Karşı şeride geçen TIR, bu sırada orta refüjde trafik kontrolü için park halinde bekleyen 07 A 8766 plakalı trafik otosuna çarptı.

TIR'ın altına alarak sürüklediği araç, tarlaya savruldu.

Araçtaki trafik polislerinden 43 yaşındaki Mehmet Sert olay yerinde şehit olurken, aynı yaştaki Hasan Ali Şen ağır yaralandı. 

TIR DEVRİLDİ 

Kontrolden çıkan TIR devrilerek, yol kenarında park halinde duran 2 otomobile daha çarptıktan sonra durabildi.

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık görevlisi ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri karayolunda çevre güvenliği alırken, sağlık görevlileri yaralı polis memuru Hasan Ali Şen'e müdahale etti.

Kurtarma ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralı polis, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Buradaki ilk tedavisinin ardından Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Şen'in hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Şehit polis memuru Mehmet Sert'in cenazesi ise cumhuriyet savcısının incelemenin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kazadan yara almadan kurtulan TIR şoförü Hasan Yurttaş ise gözaltına alındı. 

TIR ŞOFÖRÜ UYUMUŞ İDDİASI 

Olay yerinde inceleme yapan Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk;

"Elim bir kaza sonucu 1 polis memurumuz şehit oldu. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.

Emniyet teşkilatımızın başı sağ olsun. Yaralı polis memurumuzun tedavisi sürüyor. Kendisine acil şifalar diliyorum. Olayla ilgili tahkikat sürüyor" dedi. 

Kaza anını gören Mustafa Anaç ise;

"TIR şoförü uyumuş. Kavşakta bekleyen polis arabasına çarptıktan sonra üzerimize geldi ve park halindeki aracıma da çarptı. Aracıma binmiş olsaydım ben de ölmüştüm" diye konuştu. 

Şehit polis memuru Mehmet Sert'in cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından memleketi Hatay'a gönderileceği belirtildi.

DHA

Editör: TE Bilisim