Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Ankara Mamak Belediyesi tarafından Abidinpaşa Mahallesi'nde yapımı devam eden aile merkezi, bilgi evi ve kapalı pazaryeri inşaatı hızla yükseliyor. Kompleks şeklinde tasarlanan bina 4 katlı olacak. Genç yaşlı demeden her yaştan bireye hitap edecek merkez yüzde 30 seviyesine ulaştı. Kompleksin bodrum katında fitness salonu bulunurken, alt zemin katında 987 metrekarelik alanda oluşturulan altı pazar, üstü spor kompleksi şeklinde tasarlanan kapalı pazaryeri, en üst katta ise aile merkezi ve bilgi evi bulunuyor. Aile merkezinin betonarme inşaatıyla birlikte, kapalı pazar alanının da döşeme inşaatı devam ediyor.

Çocuklara ihtiyarlara, gençlere, hanımlara faydalı olabilecek hizmetleri yapmanın gayreti içinde olduklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta her geçen gün sayısı artan aile merkezleri, bilgi evleri ve kapalı pazaryerleri Abidinpaşa'da çok katlı komplekste hizmet verecek." dedi.

        Bölgeye ayrı bir değer katan aile merkezleri ile Mamak'ta yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Akgül, "Aile merkezlerimizle kadınlarımızın hem hayat standartlarını yükseltiyor hem de onlara aktif olabilecekleri nitelikli ortamlar oluşturuyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim