Türkiye’de enflasyon nasıl yenilir Türkiye’de enflasyon nasıl yenilir
Mamak Belediyesi gençlere yönelik yaptığı gençlik merkezlerinin üçüncüsünün yapımına General Zeki Doğan Mahallesi’nde başladı. Gençlik merkezi, 2013 yılında tamamlanarak hizmete açılacak.

Gençlerin, kültürel ve eğlence organizasyonlarına ev sahipliği yapacak merkez, Selçuklu Mimarisiyle tasarlandı. Gençlik merkezinin içerisinde; derslikler, restoran, düğün salonu, spor salonu, çok amaçlı salon bulunacak. 4 katlı olarak inşa edilen gençlik merkezi, gençlerin yapacakları kına geceleri, asker uğurlama gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapacak.

Gençler için alternatif mekanlar oluşturduklarının altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, gençlerin artık Mamak dışına çıkmadan hoş vakit geçirebileceklerini söyledi. Akgül, "Gençlik merkezlerimizde birden çok imkanı bir araya getiriyoruz. Bu merkezler; spordan kültürel faaliyetlere, bilimsel çalışmalardan teknolojiye bir çok faaliyete ev sahipliği yapacak. Gençlik merkezlerinde düzenleyeceğimiz programlarla bu mekanlar gençler için tam bir cazibe merkezi haline gelecek." dedi.

Editör: TE Bilisim