Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Manisa'da bu akşam kuvvetli lodos, yarın ise kuvvetli yağış olacağı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, bölgede bu gece saatlerinden itibaren rüzgarın güney ve güneybatıya (Lodos) dönerek etkisini arttırması, yarın (cuma) ve cumartesi günü kuvvetli (40-60 km/s) esmesinin beklendiği bildirildi.

Lodosla birlikte hava sıcaklılarının 3-5 derece artacağı tahmin edildiği belirtilen açıklamada, “Yarın sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege 'den başlamak üzere bölgemizin Akdeniz üzerinden gelen yağışlı ve ılık havanın etkisi altına girmesi, yağışların akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Çanakkale'nin güneyi ile Balıkesir ilinin güneybatısında yer yer kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir.” denildi.

Vatandaşların, bu akşam saatlerinden itibaren başlayacak kuvvetli lodos ile yarın beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine ve kuvvetli yağışa karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Editör: TE Bilisim