Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Antalya'nın Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında kredi protokolü imzalandı.

MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural, yaptığı yazılı açıklamada, yapılan sözleşmenin KOBİ'lere nefes aldıracağını bildirdi. Protokolü MATSO'da Başkan Şükrü Vural ile TEB Manavgat Çarşı Şube Müdürü Kamer Göçmen imzaladı. Sözleşmede MATSO Yönetim Kurulu üyeleri Hayri Güngör, Ahmet Özden ve genel sekreter Yaşar Sarı ile TEB KOBİ Bankacılığı Satış Müdürü Yeter Ulusoy, Manavgat Şube Müdürü Kamber Göçmen, Şube Müdürü Ali Galip Koçer ve Çarşı Şubesi KOBİ Portföy Yöneticisi Murat Hayıt hazır bulundu.

İmzalanan kredi protokolü, MATSO üyelerine düşük faizli kredi kullanma imkanı ve aynı zamanda 3 ay sonra ödeme imkanı sağlıyor. Taksitli Ticari Nakit Kredi kullanan MATSO üyesi KOBİ'lerin geri ödemelerini 3 ay sonra başlatıyor. Maksimum kredi vadesi 36 ay, maksimum kredi limiti 500 bin lira olan kredi fırsatından faydalanan iş yeri sahipleri, 'İşyerim Güvende Sigortası' ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebildikleri belirtildi.

Başkan Vural, "İlçe olarak ekonomik potansiyeli yüksek ve hareketli bir yapıya sahibiz. Bu hareketliliğin güçlendirilmesi ve devamı için kredilere de ihtiyaç bulunmaktadır. Yatırımların devamı, üretimin ve hizmetlerin sürdürülmesi, ekonominin çarklarının daha hızlı dönmesi için kredi kaynakları da gerekli. Yaptığımız protokol, üyelerimize avantajlı kredi kullanma imkanı sunmaktadır. İşletmelerin finansman taleplerine cevap veren bir kredi protokolü imzaladık. Kredi kadar, kredinin doğru ve verimli bir şekilde kullanılması ve artı değere dönüştürülmesi de son derece önemlidir. Turizm sezonu öncesi atılan bu imzalar, ekonomimize olumlu yansıyacaktır." dedi.

Editör: TE Bilisim