BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencilerinin topladığı mavi kapaklar 23 engelliye tekerlekli sandalye oldu.

        Çağlayan İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencilerinin 'Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım' projesi kapsamında okula getirilen 22 tekerlekli ve bir akülü engelli aracı, düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Tekerlekli sandalyeleri Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, Çağlayan ilköğretim Okulu Müdür Vekili Abdullah Özen ve proje koordinatörü Erdoğan Akyer belirlenen engelli vatandaşlara teslim etti.

        Kaymakam Bulgurlu, yaptığı konuşmada, 23 engellinin engellerinin kaldırılmasına yönelik yaptığı çalışmalar için proje koordinatörü Erdoğan Akyer'e teşekkür etti. Her sağlıklı bireyin potansiyel engelli adayı olduğunu belirten Bulgurlu, engellilerin engellerini aşmada yardımcı olmanın bir insanlık görevi olduğunu kaydetti.

        Akülü araba hediye edilen Sebiha Karakaş ise 1994 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası yürüme engelli olduğunu söyledi. Kaza sonrası bacaklarının tutmadığını belirten Karakaş, 19 yıldır ailesinin kendisine en güzel şekilde baktığını ve akülü arabayla ihtiyaçlarını daha rahat karşılayacağına inandığını kaydetti.

        Proje koordinatörü Erdoğan Akyer de projelerine destek veren herkese teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim