BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Kayseri'de Mazlumder yöneticileri ile üyeler, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni ziyaret ederek buradaki yaşlılarla yakından ilgilendi.

        Mazlumder Kayseri Şubesi yöneticileri ile bay ve bayan üyelerden oluşan heyet, huzurevini ziyaret etti. Heyette yer alanlar burada kalan huzurevi sakinlerine hediyeler verip, hatırlarını sordu ve sıkıntılarını dinledi. Huzurevi ortamı hakkında Halkla İlişkiler Müdürü Şerife Hamdemir’den burada kalma şartları, kalanların yaş, ekonomik, sosyal ve eğitim durumları hakkında brifing alan heyet, daha sonra huzurevi sakinleriyle sohbet edip dertleşme fırsatı buldu.

        Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İbrahim Yapar, Mazlumder heyetiyle yakından ilgilenerek huzurevinin çalışmaları hakkında bilgiler verip heyete çay ikram etti. Ziyarete katılan Mazlumder üyeleri daha önce bilmedikleri bir hayat ortamı olan huzurevinin 'mazlum' konumundaki sakinlerini ziyaret etmenin kendileri için oldukça verimli ve duygusal bir olay olduğunu belirterek yöneticilere teşekkür etti.

        Huzurevi sakinleri de ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını, bu tür ziyaretlerin sık sık devam etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ve yalnızlık hislerini ortadan kaldırdığını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim