Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Ordu'nun Ünye ilçesi Ortayılmazlar Mahallesi’ndeki Meçhul Asker İlköğretim Okulu öğrencileri, izcilik faaliyetleri çerçevesinde haftasonu 40 ağaç dikti.

Meçhul Asker İlköğretim Okulu öğretmenlerinden İrfan Balcı hafta sonu izcilik kolundaki bazı öğrenciler ile ağaç dikme etkinliği düzenledi. Balcı, "Ağaç dikmek okullardaki en güzel etkinliklerden bir tanesidir. Çocukların sosyal faaliyetler içerisinde bulunup, ağaç dikerek, doğaya çıkarak, çevreyi koruyarak, sosyal bilinçleri gelişiyor. Bu hafta sonu da biz Meçhul Asker İlköğretim Okulu olarak, bahçemize yeni ağaçlar dikerek hem bahçemizin ağaçlanmasını sağlamaya çalıştık; hem de çocuklardaki doğa ve yeşil alan bilincini geliştirmek istedik. Okulumuz geçmişinde çok büyük başarılar almış bir okuldur. Bu başarısını okula ilk girerken çevre temizliğinin yanında yeşil ortamla başlamak istedik. Sınav stresini atan çocuklarla özellikle hafta sonuna bu etkinliğimizi koyduk ki ayrıca çocuklar için de bir dinlendirici unsur olsun diye. Bu etkinlik aynı zamanda okulumuzun izcilik faaliyetidir. Çocuklar izcilik faaliyetleri çerçevesinde çevreyi ve doğayı korumayı öğreniyorlar." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim