İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Memur-Sen Giresun İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Öz, il temsilciliği görevini Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Kartal'a devretti.

Bir restaurantta yapılan devir teslim töreninde konuşan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Öz, bir yıldır sürdürdüğü Memur Sen İl Temsilciliği görevini başarı ile yürüttüklerini söyledi. Öz, Memur Sen Giresun İl Temsilciliği görevinin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak,"Şimdi Memur Sen bayrağını, bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığımız Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Kartal'a devrediyoruz. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Kartal ise yaptığı konuşmada, sendikal faaliyet ve çalışmaları yürütürken, kanunlara, yasalara uygun bir şekilde kırmadan dökmeden, yıkmadan güzel hizmetler yapmak istediklerini söyledi.
Memur-Sen’in Türkiye ve Giresun’da en büyük sivil toplum örgütü olduğunu belirten Kartal, "Memur-Sen Türkiye genelinde 700 bine yakın, Giresun’da da 5 bin 500 civarındaki üyesiyle en büyük sivil toplum örgütü. Biz diğer sendika başkanı arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışacağız." dedi.

2013 yılı için kamu çalışanlarına ön görülen yüzde 3+3 oranındaki zammı de değerlendiren Kartal, "Kamu çalışanları olara biz bu zamdan çok memnun değiliz. Gönül ister ki, İMF’ye borç verebilen bir ülke memuruna daha çok versin. Memurunu mutlu etsin isteriz. Ama inanıyoruz ki, ileride daha iyi olacak." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Öz, görevini Kartal'a devretti.

Editör: TE Bilisim