LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu (ÇOSKF) Kayseri Temsilciliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 'Artık Oyun Zamanı' isimli proje kapsamında gerçekleştirilen 'mendil kapmaca' ve 'sek-sek' oyun ligi sonuçlandı.

        Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Yeşilhisar ilçelerinde düzenlenen ve 12 takımın katılımıyla 10 günde tamamlanan oyunlarda kıyasıya mücadele sonucu finale çıkan Yeşilhisar Ziya Gökalp İlkokulu, Kayseri şampiyonu oldu. 10–12 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Hatay, Van ve Niğde'nin il birincilerinin katılımıyla Kayseri’de gerçekleştirilecek Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Kayseri Bölge Şampiyonası'nda şehri temsil edecek.

        ÇOSKF İl Temsilcisi Hakan Tatlı, “Çocuklarımızı sanal alemden gerçek oyunların alemine annemizin babamızın oynadığı, sevgi, dostluk kokan oyunları oynamaya davet ettik. İstedik ki artık çocuklar oyun oynasın, kardeşliği, paylaşmayı dostluğu, yenmeyi yenilmeyi mutlu olmayı kısaca hak ettiği her şeyi hak ettiğince yaşamayı, hakkı olana kavuşmasını arzuladık. Kayseri'de Erciyes’in eteklerinden başlayan bu oyun dalgasının büyüyerek tüm ili tüm yurdu sarmasını istedik ve bunu da başardık.” dedi.

        Tatlı, Kayseri Çocuk Oyunları Ligi'nde yarışan tüm takımlara, oyun liderlerine ve hakemlere teşekkür ederek, yarışmalarda ter döken tüm öğrencileri kutladı.

Editör: TE Bilisim