Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Manisa’da, ara vermeden 19 yıldır devam eden Mesir Sanayi Ticaret Fuarı kapılarını 20. kez açtı. SNS Fuarcılık tarafından Belediye Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılışına Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Emniyet Müdürü Yunus Çetin ile Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık birlikte yaptı.

Mobilyadan beyaz eşyaya, otomotiv sektöründen bilişim teknolojilerine kadar birçok marka ve firmanın yer aldığı fuarda 105 firma stant açtı. Fuar, 24 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak. 20 yıldır kesintisiz düzenlenen fuara bu yıl da 300 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 20 yıldır bu fuarı araklıksız düzenleyen SNS Fuarcılık yetkililerini tebrik etti. Daşöz, fuarın bundan sonrada devam etmesi dileğinde bulundu.

SNS Fuarcılık İşletme Müdürü Saruhan Simsaroğlu, mobilyadan beyaz eşyaya, otomotiv sektöründen bilişim teknolojilerine kadar birçok alanda birçok firma ve markayı Manisalılarla buluşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Fuarın, Türkiye'de düzenlenen genel fuarlar arasında en uzun soluklu olanlardan biri olduğunu dile getiren Simsaroğlu, “20 yıldır kesintisiz olarak düzenleniyor. Bu istikrar fuarımızın işlevini yerine getirdiğinin ve doğru bir iş olduğunun göstergesidir. Mesir Fuarı Manisa'nın bir markası haline gelmiştir. Bu nedenle bu fuara Manisalılar olarak sahip çıkmalıyız.” dedi.

Daha sonra Vali Daşöz ve beraberindekiler fuardaki stantları gezdi.

Editör: TE Bilisim