BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Osmaniyeli fıstık tüccarı, mezarlıkta basın toplantısı düzenleyerek, ticaret odası seçimleri için oluşturulan listenin hatalı olduğunu ileri sürdü.

Ticaret Odası (OTSO) seçimlerinde oy kullanacak olan İmam Hüseyin Çelik, listelerin hatalı olduğunu ileri sürerek seçimin ileri tarihe ertelenmesi gerektiğini söyledi.

Çelik, konu ile ilgili basın açıklaması için çok ilginç bir mekan seçerek Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlıkta basın toplantısı yaptı.

OTSO, Ekonomik Faaliyetlerin İstatistiki Sınıflaması’nda (NACE) usulsüzlük yaptığını iddia eden Çelik, kendisinin NACE sisteminde 4. grupta olması gerekirken 12. grup olan imalat grubuna alındığını ileri sürdü.

Seçimlerinin TOBB'un gönderdiği liste doğrultusunda yapılması gerektiğini ifade eden Çelik, ''TOBB'un listesi ile OTSO'nun Yüksek Seçim Kurulu'na gönderdiği farklı. Seçimlerde herkes kendi iş kolunda aday olabiliyor. Birçok aday arkadaşımız kendi iş kolunda değil, farklı yerde görünüyor. Aday olacak arkadaşımızın bir tanesinin ise listede adı hiç yok.'' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim