MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
MHP Malatya milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu, “Devletin uyku moduna geçtiğini gören hainler, lojistik yığınaklarını yapmışlar. Ya servis beklerken ya çarşıda ya kapıda ya da hastane önünde güvenlik görevlilerimizi şehit ediyorlar. Teröristler şehre inmiş. 1 Kasım seçimlerini terör olaylarının çözümü olarak görüyoruz.” dedi.

MHP milletvekilli adayları Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Yılmaz, Hakan Kalkan, Güzin Koçak ve Serdar Yıldız ile MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Demiryolu İş Sendikası'nı ziyaret etti. Demir Yolu İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Şinasi Kazancıoğlu ise terör olaylarına dikkat çekti. Her gün şehit haberleri aldıklarını söyleyen Kazancıoğlu, “İnşallah bu son şehidimiz olur. Böyle bir ortamda çok buruk çalışmaya çalışıyoruz. Bir yandan bu ülkenin yaşaması, yaşatılması lazım ama öbür yandan, çok üzülerek söylüyorum, devlet uyku moduna geçmiş. Devletin uyku moduna geçtiğini gören hainler lojistik yığınaklarını yapmışlar. Ya servis beklerken ya çarşıda ya kapıda ya da hastane önünde güvenlik görevlilerimizi şehit ediyorlar. Teröristler şehre inmiş. Ama biz bir yanda bu ülkenin bir çözümü olarak da seçimi görmekteyiz. Buradan hem Malatya'ya hem de Türkiye'ye bir çağrı yapmak istiyoruz. Ne olur MHP'ye yol verin, şu meselleri çözelim.” diye konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem de şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Editör: TE Bilisim