TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
MHP Malatya milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu, “Hükümet ve yerel yöneticiler esnafı bitirmek için elinden geleni yapıyor. Kamu binaları, fabrikalar sökülüyor yerine alışveriş merkezleri kuruluyor.” dedi.

Şinasi Kazancıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezindeki İnönü Kapalı Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Kazancıoğlu, ekonominin yanlış yönetim nedeniyle kötüye gittiğini belirtti. Ülkenin ekonomik bir sefalete sürüklendiğini söyleyen Kazancıoğlu, “Hükümet ve yerel yöneticiler esnafı bitirmek için elinden geleni yapıyor. Rant peşinden yeni AVM'ler kuruluyor. Kamu binaları, fabrikalar sökülüyor yerine AVM'ler kuruluyor. AVM’lerde tabii gerekli ama yerel esnafı da düşünerek düzenlemelere gidilmelidir. Esnafın durumu çok perişan yağmurlu bir hava var dışarıda, normalde böyle bir havada buranın dolması lazım. Ama çoğu esnaf bu saate kadar daha siftah bile yapamamış. Nedeni çok açık çünkü insanların parası yok. Alışveriş yapacak maddi imkâna sahip değil. Malatyalı perişan, sosyal, siyasal ve ekonomik anlamada perişan. Bütün Malatyalılara sesleniyorum, birlikte hesap soralım. Bize fırsat verin vekil olalım, sizlerin temsilci olarak bunlardan hesap soralım." diye konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri herkesin dert yüklü olduğunu ifade etti. Her sorunun çözümü olduğunu anlatan Erdem, sorun çözmenin adresinin MHP olduğunu kaydetti.

Editör: TE Bilisim