YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ordu'nun Ünye ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Tören programı anıta çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından programın açılış konuşmasını yapan İlçe Sekreteri Veysel Dikici, “Türk yurdunun her yerinin işgal dildiği ve bu işgale dur demek için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmalarının 94. Yıl dönümünü kutlamak için bir aradayız.” dedi.

Dikici, “Milletçe kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı milli bayramlar içindedir. 19 Mayıs 1919 günü Atatürk’ün Samsun’a milli mücadeleyi başlatmak için geldiği bir gün olması sebebiyle aslında Türk milletinin de kurtuluşunun başladığı gündür. 19 Mayıs’ın anlam ve önemi ve bizi bu günlere getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milleti için yaptıkları her 19 Mayıs’ta Türk gençliğine en iyi şekilde anlatılmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim