LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Geçen hafta sonu yapılan kongrede MHP Aydın İl Başkanı seçilen Cem Akbudak, yönetimle birlikte mazbatasını aldı. Daha sonra Aydın Adliyesi önünde konuşan Akbudak, birlik beraberlik ve çalışma mesajı verdi.

İl Başkanı Akbudak, MHP’yi birinci parti yapmak için yola çıktıklarını belirterek, “Bunun için yedi gün 24 saat değil, yedi gün 25 saat çalışacağız. Vaktimiz ve zamanımız çok kısa ama biz çok çalışarak, gece gündüz çalışarak MHP’yi Aydın’da zirveye taşıyacağız. Bu bir bayrak yarışı, bu bayrağı biz devraldık. MHP için bir tas su taşıyan da, bir kova su taşıyan da bizim baş tacımızdır.” dedi.

Cem Akbudak başkanlığında oluşan MHP Aydın yeni il yönetimi Muhammet Ali Künkçü, Vedat Demir, Tarık Mit, Cihan Şahin, Muhterem Öztürk, Mehmet Özenboy, İrfan Değirmencioğlu, Mustafa Burhaniye, Ayşe Canbeldek, Cihangir Eraslan, Yılmaz Yener Akkol, Dursun Kuşaksız, Mecit Şimşek, Kadir Özdemir, Mahir Deren, Mehmet Aldemir, Erol Küçüker, Ayhan Kılcı, Yusuf Kütükde, Havva Seven, Ahmet Yıldız, Mehmet Akif Yılmaz, Kadir Güler ve Şemşettin Şahin'den oluşuyor.

Editör: TE Bilisim