Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanlığı, 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde aday olan 8 ismi basına tanıttı. İl Başkanı Argun Atıcı, 'Bismillahirahmanirahim' diyerek çalışmalara başladıklarını belirterek, Balıkesir'de 8 milletvekiline de talip olduklarını söyledi.

MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, İl Başkanlığı binasında düzenlenen törende partisinin 7 milletvekili adayını tek tek basına tanıttı. Adaylardan Tuncay Kılıç, rahatsızlığı nedeniyle törene katılmadı. Partililerin de yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Atıcı, Kuvay-i Milliye şehri olan Balıkesir'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim çalışmalarına besmele ile başladığını ifade etti.

"Bismillahirahmanirahim" diyoruz diyen Başkan Atıcı, "Allah'ın adını anarak başlıyoruz. Adaylarımız burada. Bu adaylarımızla Kuvay-i Milliye şehri olan bu güzel ilimizde 8 milletvekiline de talibiz. Allah nasip ederse ve takdir ederse Balıkesir'de artık Milliyetçi Hareket Partisi iktidar partisidir. Bu sebeple de bugün bir başlangıç yapıyoruz. Öncelikle Karesi Beyliği'ni temsil eden mekânı ziyaret edeceğiz. Ardından 41 Kuvay-i Milliye yiğidinin toplandığı Alaca Mescide gideceğiz. İnşallah hayırlara vesile olur. Herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmasının ardından İl Başkanı Argun Atıcı, partisinin adaylarını tek tek tanıtıp, birlikte fotoğraf çektirdi. Toplantıda 1.sıradan aday gösterilen eski Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'un oldukça neşeli olduğu dikkat çekti. Adaylar daha sonra partililerle bir araya geldi.


Editör: TE Bilisim