Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Milliyetçi Hareket Partisi 'Bizimle Yürü Artvin' adını verdiği 25. Dönem milletvekili aday adayları tanıtım programı düzenledi.

MHP'liler il merkezi ve ilçelerden gelen araçlarla Türk bayrağı ve korna çalarak oluşturulan konvoyla şehir merkezine geldi. Artvin Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen aday tanıtım toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Kurt, Kadın Kolları Başkanı Fatma Altuntaş, Ocak Başkanı İrfan Kuzu, Türk Ocakları Başkanı Bülent Turgut, ilçe başkanları, eski il ve ilçe başkanları, Kamu Sen, Yeliş Artvin Derneği, Hopa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, belediye encümenleri katıldı.

Aday tanıtım programında MHP’nin milletvekili aday adayları avukat Muhammet Altunal, iş adamı Şinasi Başlılar ve yine iş adamı Rafet Abay katılarak birer konuşma yapıp, kendilerini tanıttılar. Adayları kürsüye çağıran MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, 3 aday adayı ve ilçe başkanları ile birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bu mesaj görüntüsünde eski İl Başkanı Nedim Özer de yeraldı.

Başkan Kılınç yaptığı konuşmada, "Bu seçim devlet için millet için hepimiz için varlık yokluk seçimidir. Devletin bekası için her türlü fedakârlığı göze almış ve bunu dosta düşmana ispat etmiş olan ülkücüler destan yazmaya azmediyoruz. Biz bu destanı yazacağız. Artvin’e güveniyoruz, Artvin’de kazanacağız ve Türkiye’de iktidar olacağız." diye konuştu.

İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Artvin milletvekili aday adayı iş adamı Şinasi Başlılar konuşma yaptı. Neden Artvin’den aday olduğunu ifade eden Başlılar, “20 yıllık siyasi tecrübemi Artvinli kardeşlerimizle paylaşmak istedik. Diğer aday adayları arkadaşlarım da çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum, Allah yollarını açık etsin. Bizler teşkilat mensubu olarak teşkilatlarımızın her zaman emrindeyiz." dedi.

Katılımcıların diğer adaylara göe farklı alkışlarıyla kürsüye gelen Muhammet Altunal, "Taşına toprağına kurban olduğumuz Artvin’e, Artvinliye, bize, Türkiye’mize sahip çıkmak için ‘Bismillah’ dedik düştük yollara." diye ifade etti. Artvin'le ilgili projelerini de anlatan Altunal, "Artvin’i temsil etme makamına layık görüldüğümde elbette ki kırmızı çizgilerimiz de olacak. Memleketin geleceğini etkileyecek maden projesinde Artvin halkının gösterdiği duruşa destek olacağız." şeklinde konuştu.

Son olarak kürsüye çıkan aday adayı Rafet Abay, önce kendisini tanıtıp kısa bir konuşma yaptı. Abay, “Artvin’e hizmet etmek için ben de varım.” dedi. Konuşmaların ardından halk oyunları gösterisiyle program son buldu.


Editör: TE Bilisim