LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Develi İlçe Başkanı Adnan Köksal, partilerinin Kayseri milletvekili adayı olan 9 isme tam destek verdiklerini ve 7 Haziran seçimlerinde MHP’yi Develi’de birinci parti yapacaklarını açıkladı.

Develi İlçe Başkanı Adnan Köksal, yapılan istişareler ve partinin tabanında yapılan temayül yoklaması sonrasında milletvekili adaylarının belirlendiğini hatırlattı. Köksal, değerli isimlerin milletvekili adayı olduğunu anımsatarak, “Türkiye’nin yakından tanıdığı önemli bir isim olan Türk Tarih Kurumu eski Başkanı MHP Grup Başkanvekilimiz Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Kayseri’nin tüm sorunlarına vakıf olan ve üç dönem Ticaret Odası Başkanlığı görevini üstelenen Hasan Ali Kilci, Ülkücü Şehidimiz Mehmet Korkmaz’ın kardeşi ve bir önceki dönem partimizin il başkanlığını yapmış olan müteahhit Süleyman Korkmaz listede yer alıyor. Yine önemli bir bilim adamı olan hem Kayseri’de hem de Türkiye’de önemli hizmetlerde bulunan teşkilatımızın içinden yetişmiş bir isim eski iletişim kurumu daire başkan yardımcı Gazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği eski bölüm başkanı Develili hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Alkan, şehrimizin, partimizin ve iş dünyasının önemli isimlerinden İnşaat Mühendisi Müteahhid Metin Soylu, Bünyan Belediye Başkanlığını yapmış çalışkan ve heyecanlı bir isim olan Mehmet Özmen, Türk Dünyası’nın ve Doğu Türkistan davasının yılmaz neferi, bürokrasinin üst kademelerinden görev yapmış Türkiye Doğu Türkistanlılar Vakfı eski Genel Başkanı Eser Türkistanlı Saka gibi değerli insanlar milletvekili adayı oldu. Çalışkanlığı ile göz dolduran, bugüne kadar sıkmadık el bırakmayan Uluslararası İlişkiler ve Özel Hukuk Uzmanı Eğitimci Yazar Mete Taştan, 8 yıl boyunca İl Kadın Kolları Başkanlığımızı başarı ile yürüten Sevim Koçyiğit listemizi şereflendirmiştir. Her ne kadar listemiz 9’a inmiş olsa da listeye giremeyen aday adaylarımız bu süreçte bizleri yalnız bırakmayarak bu zorlu yolculukta bizlerin yanında olmalarından dolayı kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Milliyetçi Hareket Partisi’ni Develi’de birinci parti yapacağız” diyen Köksal, MHP’nin iktidarı ile ülkeye huzur geleceğini ve seçim sürecinde milletvekili adaylarını destekleyerek çalışmalarına yardımcı olacaklarını ifade etti.

Editör: TE Bilisim