Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Kavak ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Başkan Süslü kendi elleriyle yaptığı lahmacunu vatandaşlara ikram etti.

Kavak ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, halkın sorunlarını dinledi. Başkan Süslü, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasi açıdan çok önemli olduğuna dikkat çekti.

"SON SEÇİMLERİMİZ OLABİLİR"
Ülkenin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu belirten Süslü, “Ülkemizin büyük hedeflere yönelmesinde bütün imkan, kaynak ve kabiliyetlerini ‘Lider ülke Türkiye’ hedefinde harekete geçirecek, en geniş boyutta toplumsal mutabakatı sağlayacak, kamu çalışanlarına milletler arası normlara uygun sendikal haklar sağlayacak, Türkiye merkezli dış politika üretecek, terörle müzakere değil mücadele edecek, üstün zekalı öğrencilere özel eğitim imkan tanıyacak kadroları Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir. Önümüzde 7 Haziran 25. Dönem milletvekilliği seçimleri var. Bu seçimler artık bizim son seçimler olabilir diye ifade ettiğimiz seçimlerdir.ifadelerini kullandı.

"SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"
‘Bugün geldiğimiz noktada Türkiye açısından baktığımızda maalesef hiç hoş olmayan bir süreçten geçiyoruz’ diyen Başkan Süslü, “Sosyolojik, kültürel, ekonomik, siyaset ve bölünmez bütünlük açısından zor bir dönemin içindeyiz. Vatanımız parçalanma aşamasına getirilmiştir. Tabiri caizse cennet vatanımız pazarlanmaktadır. Ülke ekonomisi çökmüş, ülkenin sahip olduğu tüm zenginlikler satılmıştır. Aziz vatanın bağrında bayrağımız yakılmıştır. Kendini padişah zannedenlerin yetimin hakkıyla yaptığı saraylar. Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde söylediği gibi iktidara sahip olanlar gaflet, delalet ve hatta ihanet içindedirler. Bu sorunların üstesinden gelebilecek tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim