ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adanalıları Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin perşembe günü İstasyon Meydanı’nda yapacağı mitinge davet etti.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı açıklamada "7 Haziran seçimleri Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimi haline gelmiştir. Türkiye; mutlak surette yalana, talana, ihanete, vurguna, hortuma, riyaya son vermek zorunda. Bu da ancak dürüst, ilkeli, kararlı, ahlaklı devlet adamlarının yönetimi devralmasıyla mümkündür." dedi.
Baş, açıklamasına şöyle devam etti: "Sayın Devlet Bahçeli; bereketin, dürüstlüğün, dostluğun, barışın, sevginin, vefanın, sadakatin, hürriyetin ve gücün nice destanlarının yazıldığı Çukurova topraklarının evladıdır. Birliğin, kardeşliğin, huzurun tesisi için, tüketen değil üreten bir ekonomi için, saray israfına son vermek için, nimetin de külfetin de eşit dağıtıldığı güçlü bir Türkiye için kendine, kentine, Devlet’ine sahip çık."

MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Devlet Bahçeli’nin 4 Haziran Perşembe günü Uğur Mumcu Meydanında (İstasyon Meydanı) saat 17.00’de düzenleyecekleri mitinge katılarak, halka hitap edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim