Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Hatay'ın Erzin ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) merkez seçim bürosu açılışına katılan vatandaşlar, partilerinin iktidar olabilmesi için dua etti. Emekli imam Şaban Bazın, ''Allah'ım vatanımızın birliğini beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat verme. 1 Kasım seçimlerinde partimize iktidar olmayı nasip eyle.'' diyerek ettiği duaya, partililer hep birlikte 'amin' dedi.

Cumhuriyet mahallesindeki büro açılışına İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, MHP’li Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Erzin İlçe Başkanı Müzeyyen Akın, milletvekili adayları ve partililer katıldı.

7 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti tarafından koalisyonun bilerek kurulmadığını kaydeden MHP İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, ''Havuz medyasındaki gazeteciler sürecin sorumlusu olarak MHP’yi göstermeye çalıştılar. Biz bu koalisyonun kimler tarafından kurulmadığını milletçe 45 günlük süreçte gördük. O zaman başbakan yardımcısı olan Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında kendisi bu sürecin sorumlusu diğer partiler değil Ak Parti olduğunu itiraf etti. Hiç CHP ve MHP'yi suçlamasın. Sürecin böyle olmasını kendileri istedi.'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Kaşıkçı tüm adayları kürsüye davet ederek partililere tanıttı. Milletvekilleri adayları da partililerden ülkenin içerisinde bulunduğu durumu düşünerek diğer partili vatandaşları MHP’ye oy vermek için ikna etmelerini istedi.

Editör: TE Bilisim