Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, büyükşehir belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Tat, başta Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz olmak üzere diğer partililerin adaylıklarına da karşı olmadığı söyledi.

Tarsus’ta basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Tat, yarışı seven biri olduğunu dile getirerek; “Ben dahil, büyükşehir için üç kişinin ismi daha geçiyor. Biz bu yarışta dünden bugüne kadar hep vardık. Herkes kendine bakacak, ben yarım kalan işimi bitirmek için adayım.” dedi.

Tat, “Her zaman olduğu gibi kongrelerden güçlü çıkan Milliyetçi Hareket Partisi, bir kez daha örnek olmuştur. 2012 yılı Milliyetçi Hareket Partisi için bir yapılanma yılı olmuştur. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Partililerimizle, halkımızla sık sık bir araya geliyoruz.” diye konuştu.

2009 yılında da büyükşehir için aday olduğunu hatırlatan Tat, “Ozaman da iddialıydık. Mersin ve ilçelerini kazanacaktık. Hedefimiz buydu. Büyük oranda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Oylarımızda büyük bir artış olmasına rağmen az bir oy farkıyla seçimleri kaybettik. Ama mücadelemizi kaybetmedik.” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim