BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Sarı, Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenler için, “Orada hayatını kaybedenlerin canı var, cananı var. O canların çocukları var. Onların evlatları var. Onların hiç bir günahı yok. Onlar hainlerin kirli emelleri uğruna katledildiler.” dedi.

Milletvekili adayı Mehmet Sarı, Amasya il genelinde bulunan gençlerle bir araya geldi. Ülkücü gençlere hitap eden Sarı, “Sizler burada benim konuğum değil, sizler benim burada bir kardeşim bir evladımsınız ve canımsınız. Aynı yaşlarda bende sizler gibi bu davayı tanıyıp gönül verdim. Bu sevda insanı yakar kavurur. Çünkü bizler önce insan ve vatan diyoruz. Bizler sizlerin yaşındayken aynı bugün olduğu gibi bayrağımıza saldıranlar, vatanımızı bölmek için gayret edenler, kendi halkını beğenmeyip küfredenler o zamanlar da vardı. Sizler bizim yaşımıza geldiğinizde yine olacaklar. Şer cephesi her zaman olacaktır. Sizler de bu mücadelenin birer neferleri olarak onların her zaman karşısında olacaksınız. Onun için diyorum ki ülkücülük zor ve meşakkatli bir iştir.” diye konuştu.

ÇİRKİN BİR OYUNLA MİLLETVEKİLLİĞİMİ ELİMDEN ALDILAR

7 Haziran seçimlerinde normal şartlarda milletvekili olduğunu hatırlatan MHP Amasya milletvekili adayı, “Fakat nereden geldiği belli olmayan çirkin bir sistemin çirkin bir düşüncenin ortaya koyduğu icraatla elimden milletvekilliğini aldılar. Milliyetçi Hareket Partisi'ne 447 oy, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne 2 bin 400 civarında oy. PKK uzantısına ise 980 küsur oy geldi. Bu bir kirli oyundur. Daha sonra Yüksek Seçim Kurulu’na giderek müracaatımız yaptık ve hemen oradan da reddedildik. Şu anda da Anaya Mahkemesi’nde davamız devam ediyor. Çok zekice bir tezgah yaptılar. İnşallah bu yapılan hesapları 1 Kasım’da el birliğiyle kapatıp daha sonra hesap soracağız. Bu hesap sormalar Cenab-ı Hak’kın rızasına göre, hukukun gereklerine göre yapılacaktır."

ÖLENLER HAİNLERİN KİRLİ EMELLERİ UĞRUNA KATLEDİLDİ

Ankara’da ki patlamayla ilgili konuşan Sarı, sözlerini şöyle tamamladı: "Ankara’daki patlamada çok sayıda kişinin öldüğü söyleniyor. Bu hayatını kaybedenlerin cananı var. O canların çocukları var. Onların evlatları var. Onların hiç bir günahı yok. Onlar sadece kaderlerini yaşadılar bugün. O hainlerin kirli emelleri uğruna katledildiler. Onlara şimdiden Allah rahmet diliyorum."

Editör: TE Bilisim