BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, uzun süre milletvekili olarak görev yapmasının nedenini ‘çalışmak’ olarak açıkladı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanvekili Sait Güleç, Genel Sekreter Ömer Üney ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil Akılevi ile bir araya gelen Varlı, haziranda yapılacak seçimlerde iddialı olduklarını söyledi. Seçim bölgesinde hemşerileriyle sürekli diyalog halinde olmaya özen gösterdiğini ve genel merkez tarafından herhangi bir görev verilmemişse her hafta sonu vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade eden Varlı, “MHP, Adana’da birinci parti olacak.” dedi.

Hırs ve ihtirasa sahip olmadığını, paraya pula önem vermediğini dile getiren Varlı, “Benim işim vatandaşlarımın sorunlarına çözüm üretmek. Medyayı gereksiz yere meşgul etmektense seçim bölgemdeki hemşerilerimin sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyorum. Ne bir çuval paramız, ne bir çuval yalanımız var. İnsanlara samimi ve sevecen yaklaşıyoruz.” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar telefonunun açık olduğunu, herkese cevap vermeye çalıştığını dile getiren Varlı, “Hiçbir Adanalı arasında ayrım yapmam. Numarayı bilip bilmemem önemli değil. Vatandaşlarımız her konuda beni arayabiliyor.” diye konuştu. Adana’nın tüm ilçelerinde sıkı bir çalışma içerisine girdiklerini dile getiren Varlı, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli liderliğinde tüm kadrolarımızla iktidar olmaya talibiz.” ifadelerini kullandı.

ÇGC Başkanvekili Sait Güleç ise ziyareti için Varlı’ya teşekkür etti, başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim