YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, iş dünyasının sorunlarının çözümü için milletvekillerinin hiçbir ayırım yapmadan destek olması gerektiğini söyledi. Kilci, “Milletvekilleri parti yada partili gözetmeksizin iş dünyasına büyük önem vermeleri gerekir” dedi.

MHP’li vekil Hasan Ali Kilci, partisinin il başkan yardımcıları, iş adamları Hacı Çevikel ve Hüseyin Mercan ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Kilci, kendisinin de iş dünyasından geldiğini ve STK’lar da uzun yıllar görev aldığını ifade ederek, “İş dünyasına yabancı değilim. Kayseri OSB’nin Türkiye’de örnek sayılabilecek bir kurum. Kurumlarda her gelen yönetim bayrağı daha da ileriye götürme çabası içerisinde olur. Göreve yeni gelen yönetime de bu konuda daha çok iş düşüyor. STK’lar siyasete bulaşmadan siyaset üstü bir yol çizerek yol katletmeleri gerekir. Bu konuda Kayseri milletvekillerine de büyük iş düşüyor. Parti yada partili gözetmeksizin iş dünyasına büyük önem vermeleri gerekir. Bende iş dünyasının çatı kuruluşlarıyla sanayi ve ekonomik kalkınma programları hakkında çalışmalarım var. Bu faaliyetlerin daha da ileriye taşımanın gayretler içerisindeyim” dedi.

Kilci, OSB’nin Kayseri’nin bundan sonraki aşamada sorunlara ve sıkıntılarına nasıl katkıda bulunulabilecekleri ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

OSB Yönetim Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri OSB’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim