YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Teşkilatı 3 Mayıs Türkçülük Bayramı dolayısı yürüyüş düzenleyerek, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara etli pilav ikram etti.
Yimpaş AVM önünden Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüş düzenleyen partililere hitaben konuşma yapan MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Milliyetçiliğin tüm dünya milletleri arasında geçen mücadelede, sosyal yapıdaki en büyük silah ve güç olma özelliğini
Koruduğunu söyledi. Başkan Kaya, "Türk milliyetçileri bu duşu ile 3 Mayıs 1944 günü resmi devlet yetkilileri tarafından her türlü işkence ve zulümle yargılandı. Kendi vatanında, milletine olan bağlılığı en açık ve berrak şekilde ifade eden insanlar maalesef bu sevgisinin bedelini en ağır şekilde ödemişlerdir. Bugün de benzer şeyler yaşanmakta maalesef birileri milletimize Türk demekten bayrağımıza Türk bayrağı demekten korkmakta, güzel dilimiz Türkçeye karşı mesafeli durmaktadırlar." dedi.
3 Mayıs, Türk'ün değer yargılarını, bizi biz yapan değerleri savunanları hapislere, tabutluklara hapsederek, beyinlerinin körleştiğini ispat edenlerin Türk milliyetçileri tarafından tescillendiği gün olduğunu ifade eden Kaya, "Küreselleşen dünyanın birçok sinsi atmosferinde milleti millet yapan değerlerin kurban edilmesini tüm güçleri ile savunanlar, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, Türk milliyetçilerinin iman ve azmi karşısında tutunamayacaklardır. Türk milliyetçileri çıktıkları hiçbir yoldan geri dönmemişlerdir. Türklük bayrağını her türlü fırtınaya karşı dalgalandırmayı kendilerine hayat felsefesi edinmiş ülkü devleri, başta Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş, Nihal Atsız, arkadaşları ve birçok Türk Milliyetçisini rahmet ve minnetle anıyoruz. 69. Yıl dönümünde Türk milletinin 3 Mayıs Türkçülük Bayramını kutluyorum."şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından MHP İl Teşkilatı tarafından vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram edildi.

Editör: TE Bilisim