Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray teşkilatı farklı bir seçim çalışmasına imza attı. MHP milletvekili adayları Turan Yaldır, Tuğrul Karacaer ve Kılıçaslan Ekin, Türkiye’de de bir ilke imza attıkları bisikletli seçim kampanyasını Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle başlattı.

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra milletvekili adayı Turan Yaldır, partisinin seçim kampanyası çerçevesinde bugün Aksaray'da bir mobilbord çalışması başlattı. Yaldır, "Gördüğünüz gibi Milliyetçi Hareket Partisinin projelerinin ve adaylarının resimleri var. Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray özelinde bu seçim süresi içerisinde hep farklılıklara imza atan bir siyasi parti oldu." dedi.

İkinci sıra milletvekili adayı Tuğrul Karacaer ise "Biz iktidarın vekillerin adaylarının yaptığı gibi iktidarın nimetleri ile değil iktidarın elindeki güçle değil, tamamen kendi gücümüz ile kendi seçim kampanyamız ile bu seçim sürecini yürütüyoruz. İşte buda bizim farkındalığımızın bir göstergesi bisikletli mobil bordlar ne kadarda imkansızlıklar içinde olsak da bu parti bu teşkilat her şekilde vatandaşına ulaşmayı bilecektir." ifadelerini kullandı.

Son olarak 3. sıra milletvekili adayı Kılıçarslan Ekin de "Seçim startı verildiğinde Milliyetçi Hareket Partisi kadroları biz farklıyız demiştik bu ekip siyasete yeni bir soluk getirecek yeni bir bakış açısı getirecek, hem genç yaşlarına rağmen tecrübeli ufku açık Aksaray'a için ufku olan ekip demiştik. Bugünde farklı bir seçim çalışması ile karşınızdayız, diğer siyasi partilere de bu anlamda ufukta çiziyoruz." dedi.

Mobil bisiklet olarak isimlendirilen ve arkasında adayların tanıtım afişlerinin bulunduğu ek sele ile hareket eden bisikletlere binerek şehir merkezinde tur atan adaylar farklılıkları ile dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim