Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
MHP milletvekili adayları Kadir Koçdemir, Fevzi Zırhlıoğlu, Selçuk Türkoğlu, Timur Özdemir ve Gülten Kavut Sürücü, seçim çalışmalarını Bursa’nın Yıldırım ilçesinde sürdürdü. Vişne ve Karlıdağ caddelerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden MHP’li vekiller, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bölge esnafının siftah yapmadan kepenk kapatmaktan yakındığını dile getiren Selçuk Türkoğlu, "Tekstil merkezi olan Bursa’da tekstilin kalbinin attığı bu bölgede, insanlar evlerine ekmek götüremiyor, yanında çalışanlara maaş veremiyor. Esnafımız oynak kur politikaları yüzünden önünü göremiyor. Alışveriş yok. Adeta adı konulmammış bir kriz yaşanıyor." diye konuştu. Esnaf ziyaretleri sırasında mini bir anket yaptıklarını da dile getiren Türkoğlu, "Girdiğimiz 10 dükkândan 6’sı oyunu MHP’ye vereceğini söylüyor. 4 oyu ise diğer partiler bölüşsün artık." ifadesini kullandı.

Yıllardır meydanlarda memurun hakkını savunduğunu da hatırlatan Türkoğlu, bundan sonraki süreçte ise esnaf başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin sesi olacağını vurguladı. Türkoğlu, şöyle konuştu: "Esnafımız ‘çare MHP’ diyor. Bugün önünü görmekte zorlanan esnafımız, partimizin önümüzdeki günlerde açıklayacağı seçim beyannamesinde kurtuluş reçetesini bulacak." ifadelerini kullandı.

MHP’nin kadın adaylarından Gülten Kavut Sürücü seçimlere az bir süre kaldığını ve sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayarak, "Bu süreçte sıkılmadık el, fethedilmedik yürek, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bursa seçmeninin bu sefer MHP ile yürüyecek ve MHP Allah'ın izniyle sandıktan birinci parti çıkacak." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim