YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, ülkede yönetim boşluğu olduğunu, bir an önce yeni hükümetin kurulması, kurulamıyorsa da erken seçime gidilmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekili Tarkan Akıllı, Antalya'nın Aksu ilçesinde partililerle buluştu. MHP Aksu İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Akıllı, parti ziyaretinde ülke gündemini değerlendirdi. 7 Haziran seçimlerinde verdikleri destek için Aksu'da partililere teşekkür eden Akıllı, ülkede yönetim boşluğu olduğunu söyledi. Son günlerde artan terör olaylarına değinen Akıllı, "Terör olayları her geçen gün artıyor. Hemen her gün eli kanlı terör örgütü tarafından bir askerimiz ya da polisimiz şehit ediliyor. Ülkede bir başıboşluk hali var. AKP bir an önce CHP veya HDP’yle hükümeti kurmalıdır. Eğer kuramıyorsa derhal seçime gidilmelidir. Nafile görüşme turlarıyla ülkenin kaybedecek bir dakikası bile yoktur." şeklinde konuştu.

13 yıllık iktidar süresince AK Parti'nin, Çalkaya ve Aksu beldelerini birleştirerek Aksu ilçesi yapmaktan başka bir şey yapmadığını ileri süren Akıllı, Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu’ya vermesi gereken hizmetleri de vermediğini savundu. Siyasi iktidarın, Aksu’nun sorunlarını çözmediği gibi üvey evlat muamelesi yaptıklarını belirten Akıllı, son bir yılda ilçede hayatın adeta durduğunu ifade etti.
D-400 Karayolu’na yapılan üst geçişli yolun ilçede ticareti bitirdiğini ifade eden Akıllı, "Yol boyunda bulunan esnaflarımız adeta kan ağlıyor. İşyerleri elemanları birer ikişer değil, beşer onar çıkardı. Aksu halkı AKP tarafından cezalandırıldı." dedi.

Editör: TE Bilisim