YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat İlçe Başkanlığı, 14 ay sonra yapılacak olan mahalli seçim çalışmalarına köy ziyaretleriyle başladı.

MHP Manavgat İlçe Başkanı Halil Gubaş ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Yıldız, yerel seçimler çalışması kapsamında Boztepe'den sonra ikinci köy ziyaretini Beşkonak Köprülü Kanyon Milli Park içinde yer alan ve birinci derece sit alanı içinde bulunan Altınkaya(Zerk) köyüne yaptı.

İlçe Başkanı Gubaş, 14 ay içinde belirli takvim doğrultusunda Manavgat'ın 78 köyünü tek tek ziyaret ederek köylülerin sorunlarını ilçe ve Meclis gündemine taşıyacaklarını söyledi. Sınırları içinde Selge Antik Kent'in bulunması nedeniyle Altınkaya köyünün birinci derece sit alanı içinde olduğunu belirten Gubaş, köylülerin evlerinin kapısına bir çivi bile çakamaz hale geldiği için köylülerin zor hayat şartlarında hayatlarını sürdürmek zorunda kaldığını kaydetti.

Gubaş, köylülerin, temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yıllardır çözümü yönelik proje sunulamadığı için Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Kurulu, Sit Kurulu ve Köprülü Kanyon Milli Park alanı bürokrasisi içinde sonucu olmayan mekik görüşmesi yapıp durduğunu ifade etti. Gubaş, "Halkımızın sorunlarını yerinde ziyaretlerle dinleyerek çözüm üretiyoruz. Tarihi ve kültürel miras içinde bulunan Zerk köylülerinin sorunlarını ilgili bakanlıkların bir an önce çözmesini istiyoruz. Sorunlar yıllardır kurumlar arası yetki karmaması ve başkasının üzerine sorumluluk yükleyerek kangren haline gelmiş. Zerk köylülerinin doğup büyüdüğü köylerinde daha fazla mağdur olmasını istemiyoruz. Köylülere yapılan çözüm bulunamama zulmünün bir an önce sona ermesini istiyoruz." diye konuştu.
Editör: TE Bilisim