LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bura Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette AK Parti'yi değişim ve dönüşüm palavraları atmakla suçlayan Büyükataman, “Demokratikleşme, özgürleşme, sivilleşme gibi bir takım söylemlerle ne yazık ki Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün kurumları ve kurallarıyla değiştirilip dönüştürülmesini hedefleyen bir anlayışla 13 yıldan bu yana yönetiliyor. Bize göre Türkiye gerçekten çok kan kaybetti ve kaybetmeye de devam ediyor. Türkiye tarihin hiçbir noktasında olmayan anlamla bu 13 yıllık dönemde itibar kaybına uğradı. Kan kaybetti ve tahminlerin ötesinde bir mevzi kaybetti Türkiye. Bu nedenle 7 Haziran'daki seçimleri önemsemek zorundayız.” dedi.

İnşaat mühendislerinden 7 Hazirana kadar kalan süreyi aktif olarak kullanmalarını isteyen İsmet Büyükataman, sözlerini şöyle noktaladı: “Seçim öncesi biraz daha yoğun mesai sarf ederek eşimize, dostumuza ulaşabileceğimiz her kese bu seçimde özellikle öncelikle sandığa gidilmesini, oy kullanılmasını ve kullanılan oylara sahip çıkılması gerekiyor.”

Türkiye'nin son dönemde kan kaybettiğini vurgulayan İsmet Büyükataman, seçmene seslenerek, “Vatandaşlarımızın geçmişteki siyasi tercihleri ne olursa olsun artık gelinen noktada bir vicdan muhasebesi yapılmalıdır” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim