TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, Eskişehir Bağları’nda gerçekleştirilen mahalle toplantısında vatandaşa seslendi. Bölgede oturanların halen tapularının güvende olmadığını ifade eden Korkmaz, “21 yıldır görevde olan zihniyet, sizi hep ihmal etti, aşağıladı. İl başkanı iken de söyledim, şimdi de söylüyorum. MHP iktidarı döneminde evinizin tapusunu güvenceli hale getireceğiz. Kimsenin sizi tapu ile korkutup, bunu da siyasi koz aracı yapmasına izin vermeyeceğiz. Gelin 7 Haziran’da bunlardan hesap soralım.” dedi.

Eskişehir Bağları Selçuklu Mahallesi'nde, partisinin il teşkilatınca gerçekleştirilen mahalle toplantısı ve seçim bürosu açılışında vatandaşa seslenen MHP milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, 7 Haziran seçimlerine 20 günün kaldığını belirterek, “Çok önemli bir seçim. Bu nedenle herkes tercihini yaparken çok iyi düşünmelidir. Vatandaş 13 yıldır verdiği sözleri tutmayan ve sürekli işçiyi, memuru, emekliyi, esnafı oyalayan bu zihniyetten hesap sormalıdır” diye konuştu.

Türkiye’de işlerin iyi gitmediğini belirten Korkmaz, kadınlara seslenerek, “Kayseri’yi de, Türkiye’yi de birlikte temizleyeceğiz. Kirlilikten, aydınlığa doğru birlikte yol alacağız. Eğer hanımlar bizlere güç verirseniz, Allah’ın izniyle bu iş bitti. MHP geliyor hem de tek başına geliyor” şeklinde konuştu.

“SİZ GÜÇ VERİRSENİZ, BU İŞİ BAŞARACAĞIZ”

Türkiye’nin çevresinin ateş çemberi olduğunu vurgulayan Süleyman Korkmaz, şöyle konuştu: “AKP hükümeti, Doğu’da PKK ile masaya oturmuş, pazarlık yapıyor. Ekonomik kriz var, durum iyi değil. Ortadoğu’da gidecek kapımız kalmadı, yok. OSB’deki iş adamlarımız Ortadoğu ile iş yapamıyor. Çalışmalar durmuş durumda, çalışanlar sıkıntıda. İşte bu nedenle 7 Haziran’da hep birlikte yeni bir güneş açsın ve hep birlikte bu güneşin açması, doğması için çalışalım. Bizlere güç verin, yarından itibaren kapı kapı gezerek, komşularınıza, akrabalarınıza MHP’nin sosyal ve ekonomik projelerini anlatın. MHP’nin seçim beyannamesi her zaman söylüyoruz, bu ülkenin sorunlarının reçetesidir. Alanında uzman kadrolar tarafından hazırlanan bu beyanname ile birlik ve bütünlük içerisinde hem ülkemiz hem de vatandaşlarımız huzura, refaha kavuşacak. Siz güç verirseniz, bu işi başaracağız.”

“21 YILDIR GÖREVDE OLANLAR HEP BURALARI İHMAL ETTİLER, AŞAĞILADILAR”

MHP İl Başkanlığı döneminde sık sık Eskişehir Bağları bölgesinin sorunlarını yakından takip ettiğini ve zaman zaman da gündeme getirdiğini ifade eden Korkmaz, “O dönemde söyledik, şimdi de söylüyorum. Hala tapularınız güvende değil. Bu mahallenin kadersizliği bu. Sorunları devam ediyor. Biz çözeriz dedik, yine söylüyoruz. Bu sorunu MHP çözer. Yeter ki destek verin. Size sahip çıkmadılar. Ama bugün bu bölgede her 3 evin birinde 3 hilali görüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Allah razı olsun hepinizden. Şimdiye kadar 21 yıldır görevde olanlar, hep buraları ihmal ettiler, aşağıladılar. Gelin bizlere sahip çıkın, bunlardan hesap soralım. Halen tapunuzu alamadınız. Eskişehir Bağları şimdi bize destek verirse ki destek vereceklerine inanıyorum, tapu sorununuzu çözeceğiz ve tapularınızı sağlama alacağız. Birilerinin bunu siyasi koz yani üzerinizde baskı aracı olarak kullanmasına izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim