MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun milletvekili adayı Suat Ortahisar, MHP'nin iktidar olması halinde 1 Kasım seçimlerinin Türkiye ve Samsun için milat olacağını savundu.

Ortahisar, beraberinde MHP İlkadım İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze ve çok sayıda partili ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Çiftlik (istiklal) caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Çiftlik esnafıyla bir araya gelen, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden MHP milletvekili adayı Suat Ortahisar, 1 Kasım seçimlerinde MHP'nin iktidar olması halinde bu sorunların sona ereceğini ancak sorunların tek başına çözemeyeceğini bunun için 1 Kasım'da desteklerini beklediklerini ifade etti. Ortahisar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Esnafımız kan ağlıyor. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerinde birçok esnafımız işlerinin iyi olmadığından şikâyetçi. Bugünde Çiftlik caddesindeki esnaflarımızı ziyaret ederek önce onların duasını, daha sonra desteklerini istedik. Fakat gördüm ki Çiftlik caddesinde bulunan birçok iş yeri kapanmış Tabi ki iş yerini kapatan esnafımız ekonomik sıkıntı nedeniyle işyerini kapatmış. Esnafımız banka kredileri ile ayakta durmaya çalışmış. İşleri iyi gitmeyince ödemelerini yapamaz duruma gelmiş ve sonunda iş yerini kapatmış. Bizim iktidarımızda esnafımız için her türlü imkan sağlanacaktır. İş yerini kapatan esnaflarımızın tekrar eski işlerine döneceklerine inanıyorum.”

1 Kasım'ın saltanatında kaldırılışının yıl dönümü olduğuna dikkat geçen Ortahisar, şu ifadeleri kullandı: “Bu seçim Türkiye açısından ve Samsun açısından bir milat olacak. Çünkü bu seçimle AKP hükümetinden hesap sorulacak. Bu seçim öncesinde esen rüzgâr, diğerlerine hiç benzemiyor. Çünkü bu rüzgâr AKP’nin bitişini haber veriyor. Artık Samsun halkı dışlanmaktan, sürülmekten, göç etmekten, ikinci sınıf olmaktan kurtulacak. Samsun’da MHP rüzgârı esecek. Bu rüzgâr, yıllardır sabrı ve tahammül sınırları zorlanan Iğdır halkının gardını aldığını gösteriyor. Bu rüzgâr, Samsun Merkez ve köyleri, kısaca tüm ilçeleriyle Samsun’un MHP ile yürüdüğünü gösteriyor. O halde yürüyüşümüz kutlu ve bereketli olsun inşallah.”

Editör: TE Bilisim