MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Kadın Kolları İl Başkanı Gülseren Sarıoğlu, “AKP hükümetinin gevşek tutumu, çözülme süreci oyunları, toplumsal barış ve güven ortamını zedelemiştir. Vatan etekli piçlere esir olmuş, devlet aciz kalmıştır.” dedi.

MHP Yozgat Kadın Kolları İl Başkanı Gülseren Sarıoğlu yaptığı açıklamada Allah’a, Kur'an’a, vatana, bayrağa yemin etmiş Türk milliyetçilerinin, Türkiye üzerine oynanan oyunlara asla geçit vermeyeceklerini vurguladı. Sarıoğlu, şunları kaydetti: "Türk milletine açıktan husumet besleyen küresel çevreler, mimarı oldukları vahşet projelerinin yıkım planlarına ülkemizi de dahil etmişlerdir. Anadolu ve Balkanlardaki varlığını asırlardır hazmedememiş, dış odaklı güçler, Yüce Türk Milletinin başına bela olmuşlar ve düşmanlıklarını hiçbir zaman terk etmemişlerdir. AKP hükumetinin gevşek tutumu, çözülme süreci oyunları, toplumsal barış ve güven ortamını zedelemiştir, her gün şehit cenazeleri, her gün bombalamalar, insanları kutuplaştırma ve ayrıştırma politikaları karşısında toplumun birbirine güveni kalmamış, vatan etekli piçlere esir olmuş, devlet aciz kalmıştır. Şehitlerimizin acısı yetmezmiş gibi şehit ailelerine hakaretler ve tehditler yapılmıştır.İnsanlarımız şaşırmış ve güven ortamı zedelenmiştir.”

Halkın ekonomik anlamda sıkıntı içerisinde olduğunu vurgulayan Sarıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Artan pahalılık, gizli yapılan zamlar, emekli, memur ve işçiyi bitirmiş ve kredi kartı batağına sürüklenen vatandaşımızda sosyal yaralar artmıştır. Basın ve medya üzerinden yapılan algılarla her şey güllük gülüstanlık gösterilmeye çalışılmakta olup insanımızın geleceği ipotek altına alınmaktadır. Bütün bu olumsuz gelişmelerin yanında; iktidar, MHP’yi yalanlarına ve yolsuzluklarına ortak etme çabası içine girmiş ülkeyi huzur ve refaha götürecek koalisyon arayışına girmemiş doğrudan sarayı koruma altına alan siyaset anlayışına bürünmüştür. Türk milletini etnik temelde ayrıştırmaya, bölmeye ve parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Türk vatanının sahipleri, 1 Kasım da yapılacak seçimlerde bu işbirlikçi düzene 'Artık Yeter' diyecek ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni tek başına iktidara getirecektir. Unutma, senin 1 oyun bu vatanın geleceğidir."

Editör: TE Bilisim