YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, ülkenin 12 yıllık AK Parti iktidarı ile büyük bir kaos ve belirsizliğe sürüklendiğini belirterek, adaleti yeniden tesis etmek, yolsuzluğu, hukuksuzluğu adaletsizliği önlemek için halkın MHP’ye yetki vermesi gerektiğini söyledi.
MHP İl Başkanı Ethem Sedef beraberinde partili aday adayları ile birlikte esnaf ve halk ziyaretlerinde bulundu. Ziyaret öncesi Cumhuriyet Meydanında hatıra fotoğrafı çektiren partili üyeler 7 haziran seçimlerinde, Yozgat ta birinci parti, Türkiye de iktidar olma, azim ve kararlılığı ile seçim çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti.

MHP İl Başkanı Sedef, "Ülkemizi içine düştüğü bataktan kurtarmak, milli birlik beraberliğimizi yeniden tesis etmek, yolsuzluğu, hukuksuzluğu, adaletsizliği ve adam kayırmacılığını önlemek için Milliyetçi Hareket Partisi sizden yetki istemektedir. İşçisini, memurunu, açlık sınırı altında yaşayan emeklisini, vergi yükü altında inleyen ve siftah yapamadan dükkanını kapatan esnafını, yüzü gülmeyen serbest meslek sahiplerini, ürünü para etmeyen çiftçisini huzura ve refaha kavuşturmak için siz, yüce Türk milletinden iktidar istiyoruz."dedi.

İktidara yürüme azmi ve kararı içinde; dürüst, çalışkan ve donanımlı, kadrosu ile birlikte seçimde Yozgat’ta birinci parti olarak çıkacaklarını söyleyen Sedef, "Yozuna yoz kattın, dokuzuna dokuz kat bizimle yürü Yozgat” sloganı ile milletvekili aday adayları ve teşkilat yöneticilerimizle birlikte bir bütün olarak, ilimiz sınırları içerisinde, köy, belde, ilçe ve il merkezinde saha çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz."diye konuştu.

Editör: TE Bilisim