MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçimlerde Gaziantep ve ülke genenilde büyük bir başarı elde ettiklerini söyleyen MHP’li Taşdoğan, Gaziantep’te oy oranlarını yüzde 100 artırarak ana muhalefet partisi olduklarını söyledi.

Sonuçların gelecek seçimlerde ilk parti olmayı gösterdiğini dile getiren MHP İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, "Zorlu bir seçim süreci geçirdik. Gerek adaylarımız gerekse ilçe teşkilatlarımız ile uyum içerisinde çalışarak başarıyı yakaladık. Teşkilatımızın organları sahadaydı. Haksız, adaletsiz ve devletimizin imkanlarının karşımızda kullanıldığı bir seçimden inanç ve gayret ile başarılı çıktık. Ben emek veren tüm dava arkadaşlarımı kutluyorum. Gaziantep’te oy oranımızı artırdığımız için MHP Gaziantep teşkilatı olarak mutluyuz. Bu sonuçlar önümüzdeki seçim birinci parti olacağımızın da göstergesidir." diye konuştu.

Alınan oy başarısının MHP’ye 1 vekil daha kazandırdığını da söyleyen Taşdoğan, "Geçtiğimiz dönem milletvekili sayımız 1’di. Bu seçim elde ettiğimiz başarının sonunda vekil sayımızı 2’ye çıkardık. Meclis'e giden her iki adayımız da birbirinden kaliteli isimler. Gerek Ümit Özdağ gerekse Ertuğrul Tolga Orhan Gaziantep’e hizmet edebilecek potansiyel ve bilgiye sahiptir. Şimdi parti olarak başarılarımızı nasıl daha fazla artırabiliriz düşüncesindeyiz. Seçimler bitti fakat bizim çalışmalarımız hala devam ediyor. MHP her seçimde birinci parti olmaya adaydır." dedi.

2011 genel seçimlerinde MHP’nin Gaziantep’te aldığı oy oranıyla bu seçim alınan oy oranını kıyaslayan Taşdoğan, 2011 genel seçimlerinde yüzde 9 oy alarak 1 milletvekili gönderdiklerini, bu seçimlerde ise aldıkları yüzde 18 oy oranı ile Meclis'e 2 milletvekili gönderdiklerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim