ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
MHP'li 4 belediye meclis üyesi, yerel seçimler döneminde Manavgat Belediyesi'nin köylere hizmet götürmesini etik bulmadıklarını 'hayır' oyu kullanarak dile getirdi.

        Antalya'nın Manavgat Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20 maddesi gereği 2 gündem maddesini karara bağlamak için olağanüstü toplandı. On İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un geçici 1. Maddesi 18. Fıkrası kapsamında yatırım hizmetleri götürülmesi hakkında karar alınmasında MHP'li 4 belediye meclisi üyesi hayır, CHP ve AK Parti meclis üyeleri ise evet için el kaldırdı.

        MHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Haydar Ünal, yerel seçimler döneminde Manavgat Belediyesi'nin belde ve köylere hizmet vermesini siyasi etik olarak doğru bulmadıkları için hayır dediklerini söyledi. Manavgat Belediyesi'nin seçim takviminin işlemeye başladığı süreçte köylere ve beldelere hizmet götürmesinin siyasi partiler tarafından yanlış anlaşılacağı için doğru bulmadıklarını belirten Ünal, bunun siyaseten yanlış bulduklarını kaydetti. Ünal, "Seçimler öncesi belediyenin köylere hizmet götürmesine yönelik belediye meclisinden yetki istemesini doğru bulmuyoruz. Bunun siyasi bir yatırım olacağına inandığımız için etik bulmuyoruz. Bu aynı zamanda belde ve köylerde kaos oluşturacağına inandığımız için kabul etmiyoruz." diye konuştu.

        CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen bu sözler üzerine hiçbir açıklama yapma gereği duymadığını, MHP'li 4 meclis üyesinin niçin belediyenin köylere hizmet götürmesine karşı çıktıklarını anlatmalarını beklediğini ifade etti.
Editör: TE Bilisim