İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Nevzat Korkmaz ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Bursa'nın Karacabey ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret eden MHP'li vekiller, kamyoncularla bilgi alışverişinde bulundu, daha sonra Karacabey Süt Üreticileri Birliği'ne geçti. Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Erdem'in karşıladığı MHP'li vekiller, Karacabey'deki süt üreticilerinin talep ve şikayetlerini dinledi. Köylüye ve çiftçiye her zaman öncelik verilmesi gerektiğini belirten MHP'li vekiller, not aldıkları talepleri Meclis'e taşıyacaklarını söyledi.

MHP’li vekillerin son durağı ise Karacabey Ziraat Odası oldu. Karacabey Ziraat Odası Başkan Vekili Süleyman Ersen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan MHP'li vekiller, çiftçilerin sorunları hakkında bilgi aldı. Ziraat Odası Genel Sekreteri İsa Coşkunsoy tarafından Karacabey tarımı hakkında bilgilendirilen MHP’li vekiller, önümüzdeki seçimlerde çiftçinin kendilerini bu hale getiren iktidara sandıkta gereken cevabı vermeleri gerektiğini ifade etti.

MHP Afyon Milletvekili Nevzat Korkmaz ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, yaptıkları esnaf ziyaretlerinin ardından Karacabey’den ayrıldı.

Editör: TE Bilisim