LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, küçük esnafın adeta can çekişir hale geldiğini söyledi.

Memleketi Adana'da esnafı gezen Milletvekili Yılmaz, Pınar Mahallesi’nde düzenlenen bir mevlide katıldı. Akabinde Tellidere’de esnafları ziyaret eten Yılmaz, en çok dile getirilen şikayetlerin başında piyasadaki durgunluk, primlerin ve vergilerin yüksekliği ve AVM’lerin geldiğini söyledi. Yılmaz “Esnafımızın dile getirdiği sorunlar çok önemli. Ama ülkemiz o kadar büyük sorunlarla karşı karşıya ki, hükümetin yandaş basınla birlikte oluşturduğu gündemler içinde esnafın, emeklinin, işçinin, memurun, çiftçinin sıkıntısı arada kaynayıp gidiyor.” dedi.

Yılmaz şunları söyledi: “Bölünme planlarını bile ‘barış süreci’ diye yutturup gündem haline getirip halkı ikna etmeye zaman, kaynak ve enerji harcayan hükümet, esnafın, çiftçinin, işçinin, asgari ücretlinin, işsizin feryadını duymuyor. Oysa gezdiğimiz onca esnafa bakınca durum gerçekten içler acısı. Küçük esnaf adeta can çekişiyor. Siftah yapamadan kepenk kapatan, prim borçlarını ödeyemeyen, icralık olmuş nice esnafımızı görüyoruz. Siyasi iktidarın vurdum duymaz tavrı ise kabul edilebilir bir yaklaşım olamaz. Artık vatandaş haklı olarak ‘bölücü ihanet açılımını bırak, bize bak, önce bizimle barış.’diyor. Hükümeti, vatandaşa hizmet etmeye çağırıyoruz.”

Editör: TE Bilisim