Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Mardin’in Midyat ilçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri, emeklilik dilekçesini verdiğini açıkladı. Okul müdürleriyle veda konuşması gerçekleştiren İleri, okul müdürlerinden helallik istedi.

Hükümet Konağı Toplantı Salonu’nda yarıyıl tatili öncesi değerlendire toplantısı ve vedalaşma programına Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri, şube müdürleri ve okul müdürleri hazır bulundu. Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri yaptığı konuşmada, "Çoğunuzun bildiği bir emeklilik durumu. Kısmet olursa emekli olacağım. Bu arada birinci kanat döneminin değerlendirmesini yapmış olup sizlerle de vedalaşmış olacağım." dedi. 2005 yılından beri çalışmaları birlikte sürdürdüğünü işaret eden İleri, "Hem yatırımlar bazında hem de eğitim öğretim bazında başarılarımızdan söz edebiliriz. Biz sizlerle vedalaşmak, hakkınızı şimdiden helal edin. Eğer birinizi incittiysek bunu görev icabı olarak kabul edin. Elimizden geldiği kadar eğitim öğretimi en iyi şekilde yürütmeye çalıştık ve bu doğrultuda çaba gösterdik. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam ederken, toplantının sonunda idarecilerle hatıra fotoğrafı çekildi. İleri, daha sonra okul müdürleriyle tokalaşarak vedalaştı.

Editör: TE Bilisim