BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Mardin’in Midyat ilçesinde Kaymakam Oğzuhan Bingöl’ün talimatıyla her okulda bir daire amiri karne dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Oğzuhan Bingöl ise köy okulunda öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.

Midyat genelinde yaklaşık 30 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Kaymakam Oğzuhan Bingöl ise köy okulunda okuyan öğrencilere karne ve çeşitli hediyeler verdi.
Erişti Köyü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Küçükyumuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri, Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül, İlçe Jandarma Komutanı İlhan İnce, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Oğzuhan Bingöl, çeşitli hediyeler vererek öğrencileri mutlu etti. Öğrencilere başarı dileklerinde bulunurken, ziyaret ettiği okulun temizlik ve düzeninden dolayı öğretmenli kutladı.

TOKİ ilköğretim okulunda karne sevincini öğrencilerle paylaşan Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Tunç “ Bu fırsatı bize sunan kaymakamımıza teşekkür ederim. Çok güzel bir duygu çocuklarla mutlu olmak.” dedi.
Erdem Koleji’nde öğrencilere karne dağıtan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Sertaç Çelebi ise öğrenciler ve velilerinin mutluluğuna ortak olduklarını kaydetti. Çelebi ayrıca tatil süresince öğrencilere soğuk havalarda sıkı giyinmeleri tavsiyesinde bulundu.
Daire amirlerinin elinden karne alma sevinci yaşayan öğrenciler mutlu olduğu gözlenirken, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli bayan rütbelinin elinden karne alan öğrencilerin heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim