BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
MHP Aksaray milletvekili adaylarından Nilgün Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Türkiye'nin geleceği olduğunu bildirdi.

Tosun, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Aksaray İl Teşkilatı olarak Ankara’da yoğun bir katılım ile gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi’nin 'Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katıldıklarını aktardı.

Programa Avusturya’da parti görevlendirmesinde bulunan milletvekili adayı Turan Yaldır katılamazken İl Başkanı Ayhan Erel, Merkez İlçe Başkanı Ferit Köse ve milletvekili adayı Ayşe Deniz Ay ile birlikte salondaki yerlerini aldıklarını kaydeden Tosun, partisinin seçim beyannamesini ise şöyle değerlendirdi: "Türk milletinin daha emin adımlarla mutlu yarınlara ve tertemiz bir geleceğe yürümek adına ülkemizin geleceği için MHP'ye oy vermemiz gerek. Milliyetçi Hareket, ne 7 Haziran seçimleri sonrasında ne de 1 Kasım sonrasında hükümet kurmaktan kaçmadı, hiçbir zaman da kaçmayacak. Batağa saplanan ekonomimiz için 7 temel alanda yapısal mahiyetli reformlar yapacağız. Hiçbir vaadimiz boş ve temelsiz değildir, her birinin kaynağı ve teminatı tek tek açıklanmıştır. Tüm Türkiye verilen mesaj nettir. MHP ülkenin geleceğidir, karar yüce Türk milletinindir.”

Editör: TE Bilisim