LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Yenimahalle Belediyesi’nin Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi içerisinde hizmete sunduğu ve Türk atletizm tarihinin en başarılı milli atletlerinden Aydın Onur’un ismini taşıyan spor merkezine kayıtlar başladı. Kadınlara ve çocuklara yönelik olarak hizmet veren tesiste, pilatesten zumbaya, aerobikten yogaya kadar pek çok farklı branş bulunuyor.

Bir yandan ilçe genelindeki parkları spor aletleriyle donatarak adeta açık hava spor merkezleri kuran Yenimahalle Belediyesi, bir yandan da hizmete sunduğu modern spor tesislerinde vatandaşlara sporu sevdiriyor. Ragıp Tüzün ve Cemre Spor merkezlerinin ardından belediyenin, ilçeye kazandırdığı 3’üncü tesis olan Aydın Onur Spor Merkezi, gerek modern yapısı, gerekse içerisinde barındırdığı unsurlarla ilgi görüyor.

Yenimahalleli hanımları formda tutacak tesis, haftanın 7 günü hizmet veriyor. İçerisinde kafeterya, soyunma odaları ve duş alma bölümlerinin bulunduğu tesis, 09.00-22.00 saatleri arasında vatandaşa kapılarını açıyor. Fitness, pilates, zumba, yoga, aerobik seanslarının yanı sıra Latin dansları eğitimlerinin de verildiği Aydın Onur Spor Merkezi’nde çocuklara yönelik olarak ise hafta sonları jimnastik ve bale seansları bulunuyor.

Vatandaşa kapılarını açalı kısa bir süre olmasına rağmen yoğun talep alan tesise kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, 2 adet vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile başvuruda bulunabilecek. 343 87 88 ve 343 89 89 numaralı telefonlardan konuyla ilgili detaylı bilgi alınabilecek.

“SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YAPALIM”
SPOR
Sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemine vurgu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye olarak vatandaşlara sporu sevdirmek için büyük çaba harcadıklarını ifade etti. Yaşar, “Cemre, Ragıp Tüzün Spor merkezlerimizin ardından 3’üncü tesisimizi de hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tesise şu an 85 yaşında olan milli atletimiz Aydın Onur’un ismini vermek de bizim için ayrı bir gurur oldu.” dedi.

Editör: TE Bilisim